top of page

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Geurdetectie en anti-geurdeksels als oplossing

Detectie van onaangename geuren in of rond uw huis is niet altijd evident. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van deze geurhinder. Op basis van uw verhaal en onze expertise zorgen wij voor een oplossing op maat. Wij maken pasklare anti-geurdeksels voor het afstoppen van al uw geurproblemen.

Deze op maat gemaakte geurdeksels zijn geurdicht, waterdicht en bestand tegen allerlei soorten zwaargewicht.

Camera inspectie technieken

Daarnaast inspecteren wij uw putten en rioleren met verschillende camera technieken. Met deze professionele camera kunnen wij zonder beschadiging of breekwerken exact vaststellen waar het probleem zich voordoet. In de meeste gevallen stellen wij na één interventie de oorzaak al vast. Met deze informatie denken wij actief mee voor het verhelpen van uw geurproblemen en kan er zo efficiënt naar een oplossing gezocht worden.

Antigeur putdeksel

Herstelling na werken?

Na het opsporen en oplossen van de geurhinder stopt de service van Karel De Schepper niet. Na het verhelpen van uw problemen herstellen wij indien nodig ook uw opritten en voeren wij de nodige rioleringswerken uit.

Wenst u meer informatie over de service van Karel De Schepper? Aarzel niet en contacteer ons. Bij Karel De Schepper krijgt u altijd 2% extra korting bij een contante betaling.

bottom of page