PUTDEKSELS OP MAAT IN ANTWERPEN

Putdeksels op maat

Hangt er een vervelende rioolgeur in uw woning of tuin? De kans bestaat dat deze geur het gevolg is van een losliggende of niet goed sluitende putdeksel. Wanneer een putdeksel niet goed sluit of bijvoorbeeld niet geurdicht is, komt er een onaangename geur vrij.

Wij zijn ervaren in het oplossen van geurhinder, door het plaatsen van putdeksels op maat. Wij vervangen en plaatsen op maat gemaakte deksels voor septische putten, vetafscheiders, toezichtputten, waterputten, sifonputten en doorloopputten. Deze op maat gemaakte putdeksels zijn geurdicht, waterdicht en bestand tegen zwaargewicht.

  • Geurdicht

  • Waterdicht

  • Bestand tegen zwaargewicht

Een vrijblijvende offerte?

CONTACTEER ONS

Opmetsen putdeksels op maat

Op Beerputspecialist Karel De Schepper kunt u een beroep doen voor het opmetsen van uw put en het vernieuwen of plaatsen van antigeurdeksels. Wanneer er na het opmetsen van uw put bestratingswerken of klinkerwerken uitgevoerd dienen te worden, kunt u ook op ons rekenen. Wij herstellen uw oprit alsof er geen werken hebben plaatsgevonden. Daarnaast doen wij ook aan camera inspectie van uw putten en riolen en rioleringswerken.

Heeft u vragen of wenst u een offerte? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Een vrijblijvende offerte?