top of page

Riolering aanleggen

Een kwalitatief rioleringsnetwerk bevordert het woongenot en voorkomt rioolproblemen, zoals ontstoppingen, wateroverlast en geurhinder. De aanleg van een professioneel rioleringsnetwerk laat u dus het best over aan een echte vakman. Wij kunnen een volledig nieuwe riolering aanleggen of aanpassingen doen aan het huidige riool. Hiervoor maken wij gebruik van de modernste en efficiëntste technieken. Het is tevens mogelijk om het volledige proces op ons te nemen, van graafwerk en breekwerk tot de bestrating na afloop.

Bent u op zoek naar een aannemer voor uw rioleringswerken in regio Antwerpen? Aarzel niet een neem contact op met Karel De Schepper voor advies of een vrijblijvende offerte.

rioleringswerken

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

rioleringswerken

Rioolrenovatie en rioolreparatie

Heeft u schade aan uw riolering of wilt u uw oude riolering renoveren? Doe een beroep op Karel De Schepper! Karel De Schepper heeft meer dan 20 jaar ervaring in rioolrenovatie en rioolreparatie. Wij gaan aan de slag met het detecteren van de achterliggende rioolproblemen. Denk bijvoorbeeld aan aantasting door wortels van bomen en struiken, verzakking of ouderdom. Dit doen wij met behulp van de nieuwste technieken, zoals camera-inspectie.

Heeft u rioolproblemen? Wacht niet te lang. Wij kunnen u helpen met al uw rioleringswerken in Antwerpen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. 

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

bottom of page